HomeVerhuur › Bouwhekken

Bouwhekken huren

Bouwhekken huren voor het tijdelijk afzetten van een bouw- en evenementterrein of gevaarlijke plekken? Voor verhuur van bouwhekken bel Mani Bouwmachines in Den Haag op: Telefoon: 070-368 6466 of 070-404 3440 [ma. - vr. 7.30 uur / 16.30 uur] of mail naar: info@manibouwmachines.nl of maak gebruik van het contactformulier hieronder.

bouwhekken huren
bouwhekken
bouwhek

Omschrijving:

In ons assortiment hebben wij professionele bouwhekken om te huren van een zware industriële kwaliteit en met klimbeveiliging (uitstekende punten aan de bovenkant) die voor uiteenlopende toepassingen ingezet kunnen worden. Voor het afrasteren van een bouwterrein of evenementterrein zijn onze bouwhekken uitermate geschikt. Door middel van de bijgeleverde klemset kunt u de bouwhekken tot een oneindige lengte aan elkaar koppelen. Indien gewenst kunt u zwarte afdekzeilen extra erbij huren voor meer privacy (veel gebruikt bij o.a. feestjes en partijen, evenementen etc.)

Details:

  • Afmeting 3,50 meter x 2,00 meter

  • Gewicht circa 23 kg

  • Industriële kwaliteit gegalvaniseerd staal

  • Fijnmazig stalen net met klimbeveiliging

  • Inclusief betonnen of kunststof voet, stabielvoet en klemset

Huurprijzen:

Verhuur prijzen zijn o.a. afhankelijk van het aantal bouwhekken dat u nodig heeft, de periode en de afleverlocatie. Voor een individuele prijs-op-maat neem a.u.b. contact met ons op. Wij garanderen u een scherpe huurprijs en snelle levering vanuit ons filiaal in Den Haag (als het moet dezelfde dag nog.)

Video:

Aanverwante artikelen:

Afdekzeil zwart t.b.v. bouwhek 3,50m x 2,00m
Prijs per week: 2,75

Vergeet ook niet mee te bestellen: Tie Wraps, ring/steeksleutels en bij een grote hoeveelheid te huren bouwhekken is het aan te raden om een (accu)slagschroevendraaier te hebben voor het snel aan elkaar koppelen van bouwhekken.

Vragen over verhuur of reserveren?

Mani Bouwmachines

Soestdijksekade 272 / Hoek Escamplaan
2574 AW Den Haag
Tel.: 070-368 6466
Google+ Pagina

Oude Haagweg 24
2552 EP Den Haag
Tel.: 070-404 3440