Home > Verhuur > Hoogwerkers

HOOGWERKER HUREN

Wilt u binnenkort een hoogwerker huren in Den Haag of omgeving? Kies dan voor het gemak van lokaal huren en huur een hoogwerker bij Mani Bouwmachines. Wij zijn een origineel Haags verhuurbedrijf al meer dan 25 jaar gevestigd in Den Haag met (2) twee makkelijk aan te rijden vestigingen!  Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van hoogwerkers in bijna alle denkbare soorten en maten; van klein tot groot, voor binnen of buiten, op stroom of brandstof, noem maar op.

 U kunt kiezen: zelf komen afhalen bij een filiaal van uw keuze of tegen beperkte bezorgkosten stipt op tijd laten bezorgen op iedere gewenste locatie in Den Haag of één van de omliggende plaatsen.

Bekijk ons verhuuroverzicht hieronder en bel 070-221.00.01 (Ma. / Vr. 7.30 uur - 16.30 uur) voor meer informatie, prijzen of het maken van een reservering. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook of vul het contactformulier in onderaan deze pagina en wij nemen z.s.m. contact met U op! Bent U in de buurt? Bel of mail niet, maar loop even binnen!

OVERZICHT HOOGWERKERS OP CATEGORIE GESORTEERD:

elektrische schaarhoogwerker diesel schaarhoogwerker

ELEKTRISCHE SCHAARHOOGWERKER »

DIESEL SCHAARHOOGWERKER »

aanhanger hoogwerker knikarmhoogwerker

AANHANGER HOOGWERKER »

KNIKARMHOOGWERKER »

telescoophoogwerker

rups telescoophoogwerker

TELESCOOPHOOGWERKER »

RUPS TELESCOOPHOOGWERKER »

rups schaarhoogwerker spinhoogwerker

RUPS SCHAARHOOGWERKER »

SPINHOOGWERKER »

autohoogwerker eenmanshoogwerker

AUTOHOOGWERKER »

EENMANSHOOGWERKER »

   

Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met U op!

 

 

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW, brandstof, verzekering en bezorg- en ophaalkosten. Tussentijdse prijs- en technische wijzigingen voorbehouden. Huurtarieven hoogwerkers zijn gebaseerd op 8 werkuren per etmaal, 40 werkuren per week. Informeer naar onze speciale projecttarieven voor lange huurperiodes of meerdere hoogwerkers op hetzelfde project!


Mani Bouwmachines
Soestdijksekade 272, 2574 AW  Den Haag. Telefoon: 070-368 64 66
Oude Haagweg 24, 2552 EP  Den Haag. Telefoon: 070-404 34 40