Home Verhuur Steigers Daksteiger

Daksteiger huren

Daksteiger huren in Den Haag of omgeving? Bij Mani Bouwmachines kunt u terecht voor het huren van een professionele daksteiger van de hoogste kwaliteit van het Duitse merk Layher. De uit losse dakladderconsoles en andere onderdelen bestaande daksteigers zijn geschikt voor kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op hellende daken. Twee consoles kunnen direct gemonteerd worden op standaard Layher aluminium steigerladders die voorzien zijn van nokhaken. Op de consoles kan men een standaard Layher aluminium vloer van 1,85 meter of 2,85 meter plaatsen. De randbeveiliging bestaat uit standaard Layher Uni 75 lichtgewicht aluminium onderdelen.

Bekijk hieronder ons verhuur overzicht met prijzen en andere details en bel 070-368 6466 of 070-404 3440 (Ma. / Vr. 7.30 uur - 16.30 uur) voor meer informatie of het maken van een reservering. Mailen kan ook op: info@manibouwmachines.nl of vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met U op! Bent u in de buurt? Bel of mail dan niet, maar loop even onze winkel binnen.

daksteiger

OVERZICHT DAKSTEIGERS:

# Type Prijs per dag Prijs per week
1 Daksteiger 1,85 / 2,85 meter, compleet met vloer, steigerladders en randbeveiliging 50 100

Naast verhuur kunnen wij ook het transport voor u verzorgen in en rondom Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Leiden en het Westland. Bel voor bezorgstarieven!

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW, verzekering en bezorg- en ophaalkosten. Tussentijdse prijs- en technische wijzigingen voorbehouden.