Home Verhuur Steigers Gevelsteiger

Gevelsteiger Layher Blitz huren

Gevelsteiger huren in Den Haag of omgeving? Als vaste stalen gevelsteiger verhuren wij Layher Blitz steiger. Zonder twijfel is dit de beste vaste gevelsteiger verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Door de eenvoud van het systeem en de gemakkelijk hanteerbare onderdelen kan er snel en kostenbesparend gewerkt worden. Bel: 070-368 6466 of 070-404 3440 (ma. - vr. 7.30 uur - 16.30 uur) voor meer informatie en prijzen. Mailen kan ook op: info@manibouwmachines.nl of vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met U op! Bent u in de buurt? Bel of mail dan niet, maar loop even binnen in een van onze winkels.

gevelsteiger Layher Blitz

Bekijk hieronder verschillende gevelsteiger Projectfoto's:

 

 

De belangrijkste kenmerken en tevens voordelen van de Layher Blitz renovatiesteigers zijn:

Op het gebied van toepasbaarheid:

- Geschikt voor alle lichtere werkzaamheden zoals schilderwerk, stucwerk, zandstralen, voegen etc. (niet voor metselwerk)
- Gevelvullende steiger voor langere periodes, zodat meerdere vakdisciplines van dezelfde steiger gebruik kunnen maken
- Geen losse - dus verliesbare - onderdelen; alleen hamer en waterpas zijn noodzakelijk
- Vaste, doorlopende vloeren om de 2.00 m. of 2.80 m. hoogte
- Breedte van 0.75 meter, bij uitstek geschikt voor werk in de binnenstad

Op het gebied van veiligheid:

- Alle vloeren zijn aan de achterzijde voorzien van een dubbele leuning
- Vloerbelasting tot 200 kg/m
- Een grote stabiliteit

Economische aspecten:

- De eenvoud van het systeem kan bij montage/demontage een besparing opleveren van ca. 60% ten opzichte van traditioneel steigerwerk met pijp en koppeling
- Per m veel goedkoper dan de rolsteiger

De Layher Blitz steiger voldoet aan de veiligheidseisen en -normen volgens NEN 2770.

Huurprijzen gaan op basis van het aantal m2 en zijn afhankelijk van de gewenste huurperiode. Voor prijzen en advies kunt u het beste geheel vrijblijvend contact opnemen met n van onze medewerkers. Bel: 070 - 368.64.66 of 070 - 404.34.40 (ma. - vr. 7.30 uur - 16.30 uur)

Wij kunnen naast het leveren van het steigermateriaal ook zorgen voor complete steigerbouw en het transport in en rondom Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Leiden, Rotterdam, Naaldwijk en andere plaatsen in het Westland.

Gevelsteiger huren, maar u wilt meer info over de Layher Blitz gevelsteigers (o.a. hoe deze gevelsteiger gebouwd dient te worden)? Kijk dan vooral even naar onderstaande video.

 

 

 

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW, verzekering en bezorg- en ophaalkosten. Tussentijdse prijs- en technische wijzigingen voorbehouden.