Home > Verhuur > Steigers

Steiger huren?

Steiger huren in Den Haag of omgeving? Bel Mani Bouwmachines op 070-368 6466 of 070-404 3440. Bij ons bent u aan het juiste adres om een steiger te huren. Wij hebben steigers in alle soorten en maten waaronder een rolsteiger (breed en smal), kamersteiger, gevelsteiger, daksteiger en loopbrug. Als u bij ons een steiger huurt dan kunt u rekenen op een steiger van de hoogste professionele kwaliteit en van uitsluitend betrouwbare Europese A-merken waar u met een veilig gevoel op kunt werken.

Bekijk ons verhuuroverzicht hieronder en bel (Ma. / Vr. 7.30 uur - 16.30 uur) voor meer informatie, prijzen of het maken van een reservering om te huren. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook of vul het contactformulier in onderaan deze pagina en wij nemen z.s.m. contact met U op! Bent U in de buurt? Bel of mail niet, maar loop even binnen!

rolsteiger smal uni 75 layher rolsteiger breed uni 150 layher

Rolsteiger smal 0,75 meter »

Rolsteiger breed 1,50 meter »

   
kamersteiger gevelsteiger

Kamersteiger »

Gevelsteiger »

   
daksteiger loopbrug

Daksteiger »

Loopbrug »

   

Een steiger huren bij Mani Bouwmachines voor als gemak, de beste professionele kwaliteit en een persoonlijke op-maat service voor U belangrijk zijn!

Wij zijn een origineel Haags Verhuurbedrijf onder meer gespecialiseerd in steigerverhuur en al meer dan 25 jaar gevestigd in Den Haag met (2) makkelijk aan te rijden vestigingen aan de Soestdijksekade 272 en Oude Haagweg 24. Voor het huren van een steiger kunt u zelf langskomen of ons bellen om uw steiger (snel en tegen beperkte bezorgkosten) stipt te laten bezorgen op iedere gewenste locatie in Den Haag. 

Wilt u een steiger huren en laten bezorgen buiten Den Haag? Ook dat is geen probleem! Onze eigen bezorgservice kan uw steiger snel afleveren op plaatsen buiten Den Haag waaronder Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Leiden, Voorburg en het Westland. Dus ook voor het huren van een steiger in een van deze plaatsen kunt u bij Mani Bouwmachines terecht.

Naast verhuur van steigers en transport naar locatie kunnen wij tevens het bouwen van een steiger van begin tot eind voor u uit handen nemen. Voor vragen over steigerbouw kunt u persoonlijk contact met ons opnemen. Wij werken met eigen gecertificeerde steigerbouwers.

 
   
   
   

Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met U op!

 

 

Vermelde huurprijzen zijn exclusief BTW, verzekering, bezorg- en ophaalkosten, opbouwen en/of afbreken. Tussentijdse prijs- en technische wijzigingen voorbehouden.


 

Mani Bouwmachines
Soestdijksekade 272, 2574 AW  Den Haag. Telefoon: 070-368 64 66
Oude Haagweg 24, 2552 EP  Den Haag. Telefoon: 070-404 34 40

YouTube Mani Bouwmachines