Hoe huurt u?

 

Gelieve vooraf uw huurartikel telefonisch ( 070 - 368.64.66 ), per fax ( 070-368.00.16 ) of per e-mail (info@manibouwmachines.nl) te reserveren

Afhalen kan bij een van onze 2 filialen in Den Haag

U dient zich te legitimeren middels een Paspoort, rijbewijs of identiteitskaart en adresverificatie, zoals recente bankafschrift of factuur van energiemaatschappij.

Tekenen huurovereenkomst met daarop alle artikelen die u huurt met daarbij de tarieven.

Betalen van een waarborgsom voor het gehuurde

Na retour wordt de huurprijs berekend en ontvangt u het restant van de waarborgsom terug. Indien de huurprijs de waarborgsom overschrijdt dient u bij te betalen.

Betalen kan met PIN-pas, Mastercard of contant

Waarborgsom voor kleine bedragen uitsluitend contant. Voor grote bedragen is pinnen mogelijk. Waarborgsom betalen met Mastercard is niet mogelijk.

Bedrijven die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel kunnen eventueel middels een automatische incasso op rekening huren. Voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen kunt u telefonisch opvragen.

Huurder dient zich zelf te verzekeren tegen eventuele diefstal of schade van het gehuurde, schade aan zichzelf of aan derden.

Bij het niet, onvolledig, beschadigd of vuil terugbrengen van het gehuurde zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening gebracht.