Flex Tools


FLEX de uitvinder van de haakse slijper is het merk voor de metaalbewerker, steenbewerker, renovatie aannemer en autopoetser die uitstluitend en alleen wil werken met het beste elektrisch gereedschap dat verkrijgbaar is voor zijn of haar vakgebied.

Met elektrisch gereedschap van FLEX laat u niets aan het toeval over. U werkt met robuust en kwalitatief hoogwaardig elektrisch gereedschap met een lange levensduur. FLEX gereedschap is het resultaat van jarenlange technologische doorontwikkelingen waarbij de vakman op de bouwplaats, werf of werkplaats de maatstaf bepaalt voor onder meer de kwaliteit, gebruikersgemak en duurzaamheid van iedere FLEX machine.

Flex muurschuurmachine WSE 7

Foto: FLEX Muurschuurmachine WSE 7

FLEX dealer Mani Bouwmachines

FLEX dealer Mani Bouwmachines

 

Onze klanten die er voor gekozen hebben over te stappen naar FLEX zijn zeer tevreden en kunnen zonder meer beamen dat FLEX het merk is voor specialisten en professionals in de metaalbewerking, steenbewerking, renovatie en autospuiterij.

Met een FLEX heeft u een machine in handen die behoort tot het top-segment wat betreft kwaliteit. Desondanks liggen de prijzen vrij gelijk met andere professionele merken en in sommige gevallen zelfs lager!

Is uw gereedschap aan vervanging toe en bent u nog geen FLEX gebruiker? Overweeg dan eens FLEX!

 

Bij Mani Bouwmachines kunt u terecht voor al uw FLEX Tools, FLEX gereedschap, toebehoren en accessoires. Maar ook uitleg, advies, service, onderhoud en onderdelen. Op onze winkellocaties in Den Haag hebben wij een grote hoeveelheid FLEX op voorraad staan. Deels in het magazijn, maar ook in de winkel aan twee compleet ingerichte wandstellingen van in totaal 25 m².

Kom voor FLEX Gereedschap dus vooral eens een keer een bezoek brengen aan één van onze winkellocaties

FLEX Plafondschuurmachine WSE 500

Foto: FLEX Plafondschuurmachine WSE 500

U belt liever? Geen enkel probleem! Op werkdagen kunt u ons tussen 7.30 - 16.30 uur bereiken op:

070-404.34.40 of 070-368.64.66

 

FLEX Tools webshop

FLEX webshop 24/7 FLEX bestellen

En voor degene onder u die tijdens openingstijden geen tijd hebben om te bellen of langs te komen hebben we een compleet ingerichte FLEX Webshop. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor al uw aankopen. U kunt ervoor kiezen online te betalen met iDEAL of aan de chauffeur onder rembours. Ook betalen middels overboeking behoort tot de mogelijkheden. Een ideale oplossing voor inkopers die niet direct de beschikking hebben over de bankpas van hun bedrijf.

Kortom: als u op zoek bent naar FLEX gereedschap om te bestellen of zelf af te halen in combinatie met een uitstekende service, dan bent u bij Mani Bouwmachines aan het juiste adres


Klik op de link om naar de FLEX Tools Webshop te gaan »

Klik op de link om naar de officiële FLEX Tools website te gaan »


Overzicht met de meest recente aktiefolders (PDF):

Flex folder stukadoor 2012 »

Flex folder polijsten 2012 »

Flex folder metaalbewerker 2012 »


Prijslijsten:

Flex Gereedschap Prijslijst per 1-3-2012


Mani Bouwmachines - officieel FLEX DEALER -
Oude Haagweg 24, 2552 EP Den Haag. Tel: 070-404.34.40.
Soestdijksekade 272, 2574 AW Den Haag. Tel: 070-368.64.66.

 

« Naar Homepage